Tiroliana la Balea Lac

In ultimii 10 ani ne-am petrecut verile la Balea Lac oferind turistilor ceva ce lipsea cu desavarsire si care la inceput parea fara interes. Distractie si putina adrenalina pentru cei care poposesc in zona, in excursie cu masina sau turistii care se grabesc sa purceada perpedes spre inaltimile tacute ale muntilor Fagaras.

Echipa care opereaza aceast gen de distractie este compusa din salvamontisti atestati, alpinisti si montaniarzi cu experienta. Scopul nostru este sa oferim distractie intr-un climat de maxima siguranta pentru clienti.

La cererea publicului …..lenes 🙂 , in vara lui 2019, pe vremea cand puteam umbla nestingheriti pe afara 🙂 am mai montat o tiroliana in directia opusa sosirii, pentru cei care mai doresc inca o tura sau care doresc sa ajunga inapoi la cel care le-au facut cu mana lor filme si fotografii.

Tot la Balea va putem oferi ghizi alaturi de care puteti explora fara frica culmile celor mai inalti munti din tara.

Stiati ca sunteti la o aruncatura de bat de cele mai inalte varfuri din carpatii romaniei?

Dupa ce il aruncati cat puteti de departe, mergeti dupa el, il ridicati si continuati inca 2 ore pana pe varful Vanatarea lui Buteanu, sau 5 ore pana Negoiu?

Cei care au mai mult timp la dispozitie (2-3 zile) pot merge de la Balea Lac pana pe Moldoveanu, varful cel mai inalt din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *