fake rolex replica watches greece replika órák replica horloges perfect watches rolex replika replica rolex richard mille replica ceasuri replica реплики часов

Despre

De ce cu noi?

Pentru ca lucram cu oameni si punem mare pret pe siguranta lor si calitatea serviciilor.
Pentru ca alaturi de noi nu va plictisiti, vedem si invatam zilnic lucruri frumoase.
Pentru ca traim in prezent.

  2005 este anul infiintarii  companiei ALMONTES care a avut obiect principal de activitate servicii de curierat pe bicicleta. A mers in paralel cu serviciile de alpinism utilitar, team building, montarea primului parc de aventura in comuna Sibiel si a unui panou de escalada in curtea casei de cultura a municipiului Sibiu, apoi am inceput sa fabricam propriile prize pe care o buna perioada le-am si vandut.

 In 2006 observand ca la Balea Lac fluxul turistic este in crestere iar cei care veneau acolo nu gaseau nimic de facut, am montat o tiroliana pe care la inceput o operam  doar sambata si duminica pe perioada vacantei de vara. Acum, in functie de conditiile meteo ne gasiti de la inceputul lunii iulie pana in 15 septembrie aproape in fiecare zi dupa ora 12. 

  Incepand cu iarna lui 2007 in parteneriat cu Dan Buta, intemeietorul partiei de la Sadu-Tocile si Trecatoarea Lupilor am infiintat si administrat scoala de ski, ne-am dus la cursuri de formare si am facut tot posibilul sa multumim si sa atragem noi clienti  catre un sport nu foarte accesibil.

  Din anul 2010 schiorii sibieni au primit cadou, partia de la Arena Platos, si ne-au solicitat sa mergem la ski si acolo, asa ca am cerut voie administratorilor sa ne permita desfasurarea activitatii pe partia si zapada lor. Au fost de acord cu conditia sa nu incurcam activitatea scolii lor de schi sau a schiorilor. De atunci elevii nostri au devenit clientii resortului care astazi ofera cele mai bune servicii din judet.

Echipa Almontes

Cristi

Salvamontist voluntar de la varsta de 16 ani, a invatat ca siguranta si lucrul bine facut sunt foarte importante. Din 1992 a lucrat ca alpinist utilitar la diferite companii la care a fost partener sau angajat iar in 2005 a adus toate serviciile intr-un singur loc. 

Luciana

Se ocupa temeinic de partea care nu ne place noua, adica de hartii, contabilitate si contracte. Dar cel mai mult ii place sa se implice in organizarea turelor si excursiilor pentru copii si o vei intalni la toate activitatile outdoor organizate de echipa Almontes

Ovidiu

Daca nu e pe partie cu copiii sau la vreo lucrare de alpinism utilitar, il gasesti cu siguranta calare pe bicicleta cautand noi trasee pentru cei dornici de aventura pe doua roti

Radu

Ghid, alpinist experimentat si instructor de ski, se remarca prin calmul si siguranta cu care rezolva lucrurile. Toti oamenii cu care a lucrat au ramas cu amintiri placute

Mihai

Isi imparte timpul intre Cabana Barcaciu pe care o administreaza alaturi de familie si turele de ski si freeride in muntii Fagaras iar cand timpul ii permite il gasesti pe partie predand ski.

Bibi

Coordonatorul scolii noastre de schi, si-a petrecut aproape toata viata pe partie in calitate de concurent iar mai apoi profesor si antrenor. Nu conteaza daca esti incepator sau zmeu pe schiuri, ea va gasi intotdeauna ceva de imbunatatit.

Impreuna suntem Almontes si facem ce stim mai bine sa va oferim servicii de calitate si clipe de neuitat.