fake rolex replica watches greece replika órák replica horloges perfect watches rolex replika replica rolex richard mille replica ceasuri replica реплики часов

Scoala de ski

HAI LA SKI

Mergem la ski ziua, noaptea, iarna, primavara si speram sa o facem tot timpul anului.

Alaturi de echipa noastra de instructori puteti invata schiul indiferent de varsta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa stabilim impreuna o intalnire.

Puteti invata tainele alunecarii pe skiuri sau sa va perfectionati tehnica alaturi de instructorii nostri individual, alaturi de familie sau prieteni , impreuna cu colegii de gradinita, scoala sau serviciu. Vom alege programul si vom forma grupele in functie de varsta si nivelul fiecarui participant.

TARIFE SKI 2023 - 2024

  1 ora 2 ore/zi 5 zile x 2 ore/zi
Individual 150 lei 250 lei 1200 lei
2 persoane** 250 lei 400 lei 1800 lei
3 persoane sau mai multe.**
100 lei/pers 180 lei/pers  –
 Grup minim 5 -10 persoane** – 10 ore pe parcursul a 2-3 zile
500 lei/pers.  –

Perfectionare pentru maxim 3 persoane/sesiune

400 lei  –
Sub 6 ani 150 lei/pers  –
Pentru copiii de 4-6 ani recomandam cursurile individuale cel putin pana in momentul in care acestia pot sa coboare „singuri” partia de incepatori si pot urca cu teleschiul.

* * persoane care schiaza  la acelasi nivel

OFERTA SKI TABERE/GRUPURI

Daca doriti sa veniti in tabara cu clasa, echipa noastra de instructori va sta la dispozitie si va avea grija ca fiecare mic schior sa fie echipat corect, sa ramana cat mai uscat pe partie si sa invete sau sa-si imbunatateasca tehnica de ski. Ne vom distra atat de frumos impreuna incat compunerea sau desenul pe care le vor face in prima zi de scoala va fi sigur despre distractia pe partie.
Locatie: Arena Platos – Paltinis
18 ore dupa cum urmeaza: 4 ore de ski zilnic, de luni pana joi intre orele 10 -12 si 14-16 sau 13-15, iar vineri  10-12.
10-20 persoane – 700 lei/persoana
20 – 30 persoane – 600 lei/persoana
Peste 30 persoane – 550 lei/persoana

schiori
100
ore petrecute pe partie
100 +
ani de activitate
1
DE LA BIROU LA SKI

VREI si tu?

Ei schiaza si voi nu? Putem remedia situatia impreuna, ne intalnim sa invatam miercuri seara de la ora 18 doua ore, apoi sambata dimineata de la 9 inca doua ore, iar duminica dupa alte doua ore toata gasca va cobora pe partie cu forte proprii.

Oferta este pentru grupuri de minim 3 persoane cu acelasi nivel de pregatire, Pretul este de 450 lei/persoana, la care se mai adauga skipass-ul si inchirierea echipamentului de ski daca nu il aveti. Programul este orientativ si il putem modifica impreuna in functie de posibilitati.

UNDE NE GASESTI ?

Complexul de schi și snowboard Paltinis Arena a fost înființat în anul 2010, cu scopul de a oferi turiștilor vacanțe de iarnă într-un resort montan unic în România. Este situat la altitudinea de1368m în munții Cindrel, pe platoul Poiana Poplăcii, la 30 km de oraşul Sibiu şi la 1 km de intrarea în staţiunea Păltiniş. 

Dotări: instalații de teleschi, telescaun și zăpadă artificială, benzi transportoare,  pârtie pentru sanie si un centru de inchirieri echipament pentru toate gusturile. In jurul resortului gasiti multe facilitati de cazare,la baza pârtiilor exista un bar Apres Ski, un loc pentru servirea mesei si parcarea. 

Este un resort de schi adresat atat copiilor, părinților, bunicilor dar si celor care fac performanță pe schi sau snowboard. Echipa Arena Platos  face tot posibilul sa avem la dispozitie partii acoperite cu zapada si conditii excelente de ski, sunt foarte comunicativi si civilizati atat intre ei cat si in relatia cu clientii.

Webcam live de la Arena Platos

recomandari Pentru o zi excelenta la ski

Caciula, ochelarii si crema de soare sunt neaparat necesare si este ideal sa le avem la noi tot timpul zilei.
Skiuri, clapari, bete,– aceasta parte a echipamentului poate fi si inchiriat, in cazul in care doriti sa inchiriati sau sa cumparati echipament si doriti asistenta va vom ajuta cu placere.
Casca – pentru copii este obligatorie si se poate inchiria.
Manusi – neaparat impermeabile, este bine sa avem 2 perechi  pentru cazul in care prima se uda sau se rataceste. Pentru copii manusile ideale sunt cele care se pot atasa de haine.
Hainele  calduroase  dar in acelasi timp comode ne vor face o zi placuta pe partie.
Comunicati instructorului  detalii despre copilul dumneavoastra – ce le place, ce nu le place, restrictii alimentare, alergii, fracturi sau entorse mai vechi, etc.
Voie buna – acesta este ingredientul principal  pentru ca o zi sa inceapa si sa se termine bine.