fake rolex replica watches greece replika órák replica horloges perfect watches rolex replika replica rolex richard mille replica ceasuri replica реплики часов

Tiroliana

Tiroliana – o coarda sau un cablu ancorat intre doua puncte situate la inaltime, a fost folosita la inceput pentru a usura traversarea echipamentelor, oamenilor sau a hranei in zonele greu accesibile.  Ea se foloseste si astazi, dar cel mai des o veti intalni in parcurile de aventura unde oamenii dornici de distractie o considera punctul de atractie principal.

Inca din anul 2006 observand ca la Balea Lac fluxul turistic este in crestere iar cei care veneau acolo nu gaseau nimic de facut, am montat o tiroliana pe care la inceput o operam  doar sambata si duminica pe perioada vacantei de vara.

Acum, in functie de conditiile meteo ne gasiti de la inceputul lunii iulie pana in 15 septembrie aproape in fiecare zi dupa ora 12.

Pentru a fi siguri ca ne gasiti la Balea, folositi formularul de contact si alegeti o modalitate de a intra in legatura cu noi, mai ales daca doriti sa veniti cu un grup mai mare de 30 de persoane.

De asemenea, putem sa montam o tiroliana sau un parc de aventura oriunde ne solicitati si ne permite terenul. Puteti opta si pentru inchirierea unei astfel de distractii, ea venind la pachet cu echipa de aplinisti si salavatori montani atestati care o monteaza si asigura securitatea celor ce o folosesc.